ABOUT

Hello everyone,

Thank you for visiting my blog. If you have any opinion or comment, or if you have some requests, do not hesitate to contact me.

My name is Merima Kopić and I come from Bosnia and Herzegovina. I am studying Electrical engineering (computer studies), Universitiy of Tuzla, as I have been planning for a long time.

Glaring Waves is a blog that started on January 2016 completely accidentally and a little unplanned. I don't even know which thought in my head gave me this idea.
Primarily I wanted it to be lifestyle & fashion blog, but as I don't like to share information about my private life, only left category of fashion.
Glaring Waves shares my outfit posts without any specified topics, even if I am planning them in near future. Those are mostly casual, boho, chic and going-out combinations. I am trying to entertain readers with my photos and texts. I want to harmonize balance of not-too-much-of-everything and not-too-much-of-nothing. But I am planning ocasionally to write posts about what I did or how many time I will invest in following days, to engage readers to write about their efforts so we could establish normal writter-reader relationship.
Glaring Waves is still small platform at the start, but it doesn't mean I want it to be.
I am hoping it will be more active, interesting and noticeable.
So far, Glaring Waves did sponsored collaborations but for current interest, it isn't such an important information.
My photographer is Emina Avdić and I am thankful to her for every effort she gave in this.
I am writting a blog on English as primary, and on Bosnian language.
Ambitions run me, and wish for success will fulfill time spent here, where I'll discover part of me as my ideas and my imagination. I am a big fashion lover even if I sometimes don't have courage to combine some outfits. I follow trends but reasonable and with limits. Not every trend is a trend to me, right? It's always good to have your limits and 'idea of you' to show.

I hope Glaring Waves will be interesting and attractive to others.
I do #followforfollow, type your wishes in post comments or message me privately.

Thanks everyone on their suppor.


Zdravo svima,

Hvala na posjeti mog bloga. Slobodno ostavite svoja mišljenja i komentare ili ako imate neki upit, ne ustručavajte se kontaktirati me.

Moje ime je Merima Kopić, dolazim iz Banovića, Bosna i Hercegovina. Upisala sam Fakultet elektrotehnike Univerziteta u Tuzli, Računarstvo i informatika, kako sam planirala dugo vremena.

Glaring Waves je blog osnovan u Januaru 2016 sasvim slučajno i pomalo neplanirano.
Čak ne znam ni koja misao mi je letila kroz misli kada sam ga otvorila.
Najprije sam htjela da to bude lifesytle & fashion blog no kako ne volim da puno dijelim informacije o privatnom životu, ostala je samo ona kategorija fashion-a.
Glaring Waves dijeli moje outfit postove bez nekih određenih tema mada ih planiram u budućnosti. Uglavnom su to casual, boho, chic i going-out kombinacije. Trudim se da zabavim čitaoce svojim slikama i tekstom. Da uskladim to na balans ne-previše-nabacno ali i ne-previše-siromašno. Mada imam u planu i povremeno pisati postove o tome šta sam uradila i koliko planiram biti aktivna narednih dana, da bi čitaoci mogli komentarisati o svom trudu, kako bi mogli uspostaviti normalan pisac-čitalac odnos.
Glaring Waves je još uvijek mala platforma na početku, ali ne znači i da želim da to bude. Zaista se nadam da će blog biti mnogo više aktivan, interesantan i uopčjiv.
Do sada su već ostvarene neke sponzorirane suradnje ali za trenutačnu zanimljivost, to i nije mnogo bitna informacija.
Moja fotografkinja je Emina Avdić i zahvalna sam joj na svakom trudu koji je uložila u ovo. Blog pišem i na engleskom kad primarnom, i bosanskom jeziku.
Ambicije me pokreću, i želja za uspjehom će ispuniti vrijeme provedeno ovdje kako bi otkrila drugima dio sebe, kao i svoje ideje i maštu. Veliki sam fashion lover, mada nekad i nemam hrabrosti za poneke odjevne kombinacije. Pratim trendove ali umjereno i u granici. Pa i nije svaki trend, trend meni? Uvijek treba imati granicu i 'ono svoje' za pokazati.

Nadam se da će Glaring Waves biti zanimljiv i atraktivan drugima.
Obavezno radim #followforfollow, pišite želje u komentarima postova ili mi privatno pošaljite poruku. 

Hvala svima na podršci.